Studiewerkplek

Wat is Studiewerkplek De Haven?
Studiewerkplek wil jou als scholier helpen bij het maken van huiswerk. Daarom kun je terecht bij Studiewerkplek aan Oudestraat 230 in Kampen.

Voor wie is Studiewerkplek De Haven?
Voor scholieren vanaf 12 jaar. Die op het voorgezet onderwijs zitten in Kampen en omgeving.

Wanneer kan Studiewerkplek je bijvoorbeeld helpen?
· Als je thuis onvoldoende ruimte hebt om lekker te kunnen werken
· Wanneer je een rustige werkplek nodig hebt en niet afgeleid wil worden
· Wanneer je het fijn vindt als iemand anders je meehelpt bij huiswerk of vragen

Hoe kan ik mij aanmelden?
Door het aanmeldformulier op deze pagina in te vullen en te versturen. Een medewerker van De Haven neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Op welke dag kan ik naar Studiewerkplek De Haven?
Er zijn verschillende dagen dat Studiewerkplek geopend is. Dit is dinsdag, woensdag of donderdag. We beginnen om 15.30 of 19.00 uur. Het huiswerkmoment duurt 1,5 uur met tussendoor een pauze.

Wat is De Haven?
De Haven is een onderdeel van een kerk in Kampen. Als kerk willen wij mensen in de buurt helpen. Studiewerkplek richt zich op scholieren. En wil hulp bieden bij het maken van huiswerk. Door voor jou een rustige werkplek te creëren en te helpen bij vragen.

Hoe werkt Studiewerkplek De Haven?
Elke week is er een vast moment wanneer je naar de Studiewerkplek komt. Dit kan zijn op dinsdag, woensdag of donderdag. Je kunt kiezen hoe laat je wil beginnen: 15.30 uur of 19.00 uur. Daarna werk je 1,5 uur inclusief pauzemoment.

 

Je bent op tijd aanwezig. Kun je door ziekte of andere begrijpelijke reden niet komen, dan geef je dit van tevoren aan bij je contactpersoon. Behalve tijdens de pauze, ben je daadwerkelijk voor school aan het werk en zorg je dat je de andere deelnemers niet stoort

Welke voorzieningen zijn er voor mij?
Je werkt in principe met je eigen laptop of chromebook. Je kunt gebruik maken van onze Wifi. Heb je zelf geen laptop/chromebook? Dan is er de mogelijkheid om die van ons te lenen.

Inschrijven Studiewerkplek