Kinderclub ‘t Visnet 6 april 2022

Dag Allemaal,

We merken dat nu het steeds zo lekker weer is een aantal van jullie liever lekker buiten gaat spelen en dat begrijpen we best. Toch zou het mooi zijn als jullie volgende week en 13 april nog een keer komen. 13 april hopen we samen na te denken over het Paasfeest. Daarna stoppen we weer met de club tot na de zomervakantie! En dat is best een lange tijd dat we elkaar dan niet zien. Vandaag ging het bijbel verhaal over Jezus voor de rechter Pilatus. Wat gedroeg Pilatus zich slap hij wist best dat Jezus onschuldig was maar omdat hij vriendjes met de Joden wilde blijven liet hij Jezus toch geselen. Wat heeft Jezus veel pijn en spot verdragen en dat terwijl Hij onschuldig was! Hij had dit over voor mensen en kinderen die elke dag weer veel verkeerde dingen doen. Hij werd gestraft in plaats van zondige mensen. Vraag elke dag aan Jezus of Hij jou verkeerde dingen wil vergeven dat kan en wil Hij doen uit genade omdat Hij het verdiend heeft, voor iedereen die in Hem gelooft, aan het kruis. Volgende week zal de vertelling gaan over Jezus aan het kruis.

We leren de tekst:

We zingen op de club: De Heer is waarlijk opgestaan https://youtu.be/rqijKizUVx0

Hartelijke groeten en tot woensdag, De Juffen van ’t Visnet

Elke woensdagmiddag van 15.00 tot 16.30 uur. Cecilia: Noordweg 94 Kampen

LET OP! Allemaal van harte welkom 16 april Bij de Haven, Oudestraat 230. Paasspeurtocht en Bingo voor kinderen van 4-12 jaar!