Kinderclub ‘t Visnet 16 februari

Hallo Allemaal,

Volgende week is het alweer vakantie we vonden het fijn dat jullie van de kerstvakantie tot nu elke woensdag met zo’n 15-20 kinderen op de club kwamen! We hebben ook veel nieuwe kinderen ontmoet daar zijn we heel blij mee en we hopen dat jullie elke week blijven komen. Je hebt vast wel gehoord dat je als je drie keer bent geweest een eigen kinderbijbel krijgt zodat je ook thuis de verhalen die je op de club hoort kunt lezen of laten voorlezen!

De verhalen van Kerst tot de week na de voorjaarsvakantie gaan over Jezus die met Zijn discipelen rondreist. Tijdens deze reis leren de discipelen Wie Jezus is wat Hij wil en kan doen. Vandaag een bijzonder verhaal over een man die in de macht was van de duivel/ een boze geest. Deze man was bijzonder sterk en iedereen was bang van hem. Hij leefde alleen tussen rots graven, hij deed zichzelf pijn en riep andere mensen na. Jezus komt in het gebied waar deze man leeft. De man roept: “Jezus Zoon van de Allerhoogste God wat heb ik met u te maken”, hij valt voor Jezus neer en smeekt doe mij geen pijn. De duivel/boze geest wist dus wie Jezus was en was bang voor hem. Jezus zei boze en onreine geest ga weg uit deze man en dan direct moeten zij deze man loslaten ze trekken in een kudde varkens die zo dol worden dat ze van de rotsen de zee in storten. De man waar iedereen bang voor was wordt een volgeling van Jezus en mag zijn buren en familie vertellen hoe groot en machtig Jezus is!

Wat leren we hiervan:

  • Jezus is machtig Hij staat boven alle boze machten die er zijn
  • Jezus is gewillig om te helpen
  • Jezus wil graag dat wij aan anderen vertellen wie Hij voor ons wil zijn

We leren weer een nieuwe tekst het staat in het Bijbelboek psalmen Hoofdstuk 77 vers 15 a


We zingen op de club:

Vader ik aanbid U: https://youtu.be/AHK4-0O6exg

Psalm 9 vers 1: https://youtu.be/0_0O4sCavf8

Kleuren: Download hier de bijpassende kleurplaat

Hartelijke groeten en tot woensdag, De Juffen van ’t Visnet

Elke woensdagmiddag van 15.00 tot 16.30 uur. Cecilia: Noordweg 94 Kampen